سفر انسان های باهوش به سیاره مریخ و بازگشت آنان با اختلالات عقلی!

ساخت وبلاگ

ایجاد اختلالات عقلی در انسان هایی که به مریخ سفر می کنند ایجاد اختلالات عقلی در انسان هایی که به مریخ سفر می کنند

سازمان فضایی ناسا پیش از این نیز می دانست که پروژه سفر انسان به کره مریخ از نظر فناوری چالش انگیز خواهد بود اما نظر این سازمان فضایی در مورد چالش های زیست شناختی چگونه است؟

کاوشگران رباتیک مانند ربات سیار موسوم به (کنجکاو) می تواند که به مریخ سفر کند بدون آنکه بیماری ها روی این ربات تاثیر گذارد اما انسان بسیار ظریف تر و شکننده تر نسبت به این ربات کاوشگر است.

مطالعات جدیدی در بخش های مربوط به تحقیقات انسانی صورت پذیرفته که نشان می دهد مغز انسان نمی تواند مانع از ورود و آسیب پذیری اشعه های کیهانی که در طول مسیر فضایی خویش دریافت می کند شود.

این مطالعات بوسیله چارلز لیملی در مرکز تحقیقاتی دارویی (ایرواین) واقع در ایالات متحده انجام شده است. این محقق آزمایش های خود را بر روی موش های آزمایشگاهی انجام داده و آنها را در معرض اشعه های کیهانی که فضانوردان در طول سفر خود با آن ها مواجه می شوند قرار داده است.

طبق گفته های ناسا سفر انسان به کره مریخ حدود دو الی سه سال طول می کشد که در این مدت نسبتا طولانی فضانوردان در معرض اشعه های کیهانی خطرناکی قرار می گیرند.

محققان بر این باورند که اشعه های کیهانی عمدتا نتیجه ی انفجارهای ابر ستارگان می باشند که در حدود سرعتی برابر با سرعت نور در فضا پخش می شوند. سیاره ی زمین و حتی ایستگاه های فضایی بین المللی به واسطه میدان مغناطیسی تا حدود زیادی ما را از تاثیرات منفی این اشعه ها محفوظ می دارند اما چنین محافظتی برای سیاره ی مریخ وجود ندارد.

موش های تحت آزمایش قرار گرفته در این مطالعات بعد از قرار گرفتن در معرض اشعه های کیهانی از نوعی اختلالات هوشی و ادراکی برخوردار شده اند. آزمایشات و اسکن های مغزی که از این موش ها تهیه شده نشان از تورم و اختلال در ساختار عصبی مغز موش ها دارد. حتی ارتباط عصب ها در سلول های مغزی این موش ها نیز مختل شده اند. این تاثیرات مخرب بر روی انسانها یی که به سیاره مریخ فرستاده می شوند نیز می توانند کل ماموریت را به خطر بیاندازند.

حال این سوال مطرح می شود که آیا ما خیال داریم که تا ابد در سیاره زمین مانند کرم ابریشم در پیله ی خود بمانیم؟ لیملی می گوید:

احتمال آنکه در آینده نزدیک سفینه ی فضایی با قدرت دفع این اشعه ها ساخته شود زیاد است. گرچه هنوز هیچ راهی برای از بین بردن کامل تاثیرات این اشعه ها توسط فن آوری امروزه وجود ندارد. مطالعات دارویی جدید نیز می توانند از سلول های عصبی مغز در برابر این اشعه ها محافظت کنند اما این آزمایشات دارویی هنوز در اول راه قرار دارند.

  • منبع geek

 
منبع :دیجی گو

 

محصولات دانلودی از دانلودچی...
ما را در سایت محصولات دانلودی از دانلودچی دنبال می کنید

برچسب : ناسا,سفینه فضایی,مریخ,اختلالات عصبی,nasa,سیاره زمین,سیاره مریخ,سفرفضایی,منظومه شمسی, نویسنده : cyber downloadchi بازدید : 501 تاريخ : دوشنبه 21 ارديبهشت 1394 ساعت: 11:13